Å kjenne sin fiende …er ingen konspirasjon

succo / Pixabay

Det finnes et gammelt ordtak fra en mann vi trygt kan kalle «Alle krigsstrategiers far», den kinesiske general Sun Tsu fra det 6. århundre ~ «Kjenn din fiende».

Når Global Yes to Cash nå presenterer noen kontroversielle og skremmende sannheter knyttet til kampen for å bevare kontanter, i en verden der globale banker og mektige krefter innen global politikk prøver å fjerne kontantene, er det nettopp dette det handler om: å kjenne sin fiende.

Det pågår en krig mot kontanter, og som i alle strider finnes det allierte og fiender. Enten vi liker det eller ikke. Dette er virkeligheten og situasjonen vi må forholde oss til.

Menneskene bak Global Yes to Cash vet meget godt hvor vanskelig det er å få frem den faktiske sannheten om hvordan verden virkelig fungerer. De vet det bedre enn de fleste, fordi noen av dem tidligere var blant de dyktigste globale ekspertene satt til å beskytte en virkelighet folket ikke skulle vite om.

Fienden innenfra
De var så dyktige i sitt fag, at de i flere år befant seg i en tilstand av virkelighetsfornektelse. De kjempet mot onde makter over hele verden, men kunne ikke se fienden på innsiden av deres egne organisasjoner. Fienden som gjemte seg midt i systemet de trodde så sterkt på, og var villige til å ofre livet for.

Det handlet kun om «utenlandske fiender» for dem. På et vis var de like kognitivt programmert som dem de selv nevrolingvistisk programmerte. De oppdaget plutselig at det handlet om pengene, og ingenting annet.

9/11 i USA endret alt. Det ble en tankevekker uten sidestykke i historien. Kort tid etter 9/11 oppstod en uformell gruppe av disse tidligere etterretningsfolkene, som kalte seg «Intel Cowboys», og verden har aldri siden vært den samme.

Intel Cowboys
Noen av menneskene bak Global Yes to Cash er sanne Intel Cowboys. De er den tidligere kjernen av flere etterretningsorganisasjoner over hele verden, og vet derfor mangt og meget om hvordan verden virkelig fungerer. Det vil si, det var ikke før 9/11 de virkelig fikk øynene opp og forstod hvor langt grådighet og sult på makt var gått.

Intel Cowboys, noen mennesker fra finansindustrien og medlemmer av enkelte gamle dynastiske kongefamilier bestemte seg for at nok var nok. Siden har de jobbet for å forandre den verden vi nå lever i.

Okkulte losjer
De ønsker å gi folket tilbake makten over eget liv. Okkult føydalisme, med røtter i gamle Babylon, har hatt styringen, innpakket som global maktkamp og pengedrevet folkestyre i 3000 år. Nok er nok. Spesielt når det ble så klart at 911 var starten på sluttspurten av NWO-prosessen.

Denne prosessen skal ødelegge økonomisk frihet og nasjonal suverenitet, solgt som innføring av global orden. Det endelige målet for dem, å etablere en verdensregjering styrt av noen «opplyste» familier er i dag nær ved å bli implementert.

Bak de lukkede dørene til deres hemmelige losjer, kaller disse okkulte babylonske føydalistene seg «De Opplyste» eller «Illuminati.» Etter at Illuminatet formelt ble oppløst av den tyske keiseren på 1700-tallet, rømte de til Den Nye Verden (Amerika) og omgrupperte seg der i deler av det skotske frimureriet.

I dag har de gjennom medier, utdanningssystemet og annet nevrolingvistisk programmert det meste av popkulturen slik at uttrykket «Illuminati» har blitt et triggerord for å fremstille noen konspirasjonstullinger. Selv om dette er en delvis fortjent betegnelse om vi ser på måten ordet blir brukt av konspirasjonsteoretikere, betyr det ikke at Illuminati ikke eksisterer. For om man kan tro at verden er flat og tyngdekraften ikke eksisterer, vil det å slippe en vannmelon fra verdensrommet fortsatt føre til katastrofale konsekvenser for vannmelonen, mens man observerer den naturlige krummingen til en rund jord uansett hva man måtte tro på.

Illuminati eksisterer, men de er ikke mange. Problemet er at de har makt. De er for det meste konsentrert på de øverste nivåene av visse skjulte og ekstremt okkulte, hemmelige losjer, som eksempelvis visse grupper innen det skotske frimureriet.

Alle som leser bøkene av frimurerguruene Albert Pike eller Manly Palmer Hall, vil kunne se det okkulte ansiktet på skotsk frimureri på høyeste nivå. Og enda mer okkult vil det bli man studerer deres palladiske riter og den påståtte splittelsen mellom Lucifer og Satan. I disse bøkene vil vi også se at i det minste er deler av frimureriet ser Lucifer som Gud, og Satan som Satan.

For dem som tror på Bibelenes Gud, er dette Bibelen snudd helt på hodet. I den bibelske fortellingen var Lucifer en engel som ble kastet ut av himmelen på grunn av sitt opprør mot Gud, som er beskrevet som Skaperen. Ifølge Bibelen er Lucifer Guds motstander, og for dem som påstår noe annet vil: «… selv en engel fra himmelen vil bli forbannet for evig tid …» fordi dette blir ansett som blasfemi i henhold til bibelsk forståelse.

Man handler på hva man tror
Denne artikkelen handler imidlertid om bakgrunnen for Global YES to CASH, ikke om religion eller kristne trossystemer. Essensen handler om å opprettholde fokuset, og å vite hvor krigens front er, hvem fienden er, og motivene og årsakene til deres skjulte kamp mot dine sivile rettigheter, uavhengighet og frihet.

For hva mange i den religiøse og sekulære verden har lett for å glemme, er at uansett hva vi selv tror eller har som personlig overbevisning, vil det være hva våre motstandere tror som bestemmer hva de kommer til å gjøre. De vil forsøke å kontrollere oss via sitt eget trossystem, men bare hvis vi lar dem gjøre det.

For å kunne vinne krigen mot kontanter, vil det være av ytterste viktighet å virkelig forstå deres trossystemer, styrker, svakheter, posisjoner, mekanismer og strategiske implementeringer for at forkjempere av kontanter skal innse og anerkjenne sin egenverdi, for å unngå å bli globalt utslettet så snart denne krigen eskalerer.

Den beste måten vil være å ikke krige, men å lage alternativet. Men vi må uansett være forberedt.

Okkulte krefter har gjennom historien vært i stand til å vinne mange kamper, mest fordi de ikke har noen grunnleggende moralske grenser for hva de er villige til å gjøre. Alle som står opp mot dem må være oppmerksomme på dette, og den eneste måten å være beredt, er å vite nøyaktig hva du kjemper mot. Når det er sagt, har de også en ekstrem svakhet, deres avhengighet av okkult praksis og hvem de tror er deres mestere. I tillegg må de også følge sine egne regler og må fortelle deg hva de skal gjøre mot deg før de kan utføre det.

Ingen okkult kraft kommer uten en pris, og ingenting er gratis i den okkulte verden. Dette er det svake leddet for okkultismen.

Stå sammen
Om et godt informert folk fortsatt har evnen til å se reell forskjell på rett og galt kan de effektivt gå solidarisk sammen for å opprettholde kontantbaserte økonomier. Ved virkelig å stå sammen, vil dette beskytte deres grunnleggende frihet til å ha selvstendig kontroll over egen økonomi, uavhengig av finansinstitusjonene.

Så lenge man vet hva man står overfor, er det bare fantasien som setter grenser. Derfor har gruppen som inspirerte til organisasjonen JA til kontanter i Norge og Global YES to CASH-bevegelsen, primært ikke fokusert på de harde fakta vi har presentert i denne artikkelen. Selv om det ble gjort forsøk i begynnelsen, viste denne faktuelle informasjonen seg å være mer splittende enn samlende i et lite land som Norge.

De fleste mennesker forholder seg til popkulturen, og velger å forkaste enhver diskusjon om verdens harde virkelighet. Slik kan de opprettholde en kognitiv dissonans for å bevare sin fiktive lykke. Faktisk oppleves det at de fleste ikke engang ønsker å vite hva som virkelig foregår. Den norske avdelingen har selv mottatt meldinger som forteller at hvis dette er sannheten, hvordan kan vi da leve i en slik verden? Mange blir redde, og velger å falle inn i en tilstand av «falske nyheter» fornektelse. Men det er ikke nødvendig å la kampen bli låst i en slik situasjon. Global YES to CASH (aka Global Y2C) handler på lokalnivå om dine lokale banker, skattemyndigheter og politikere som vil fjerne kontanter fra daglig sirkulasjon.

På den annen side er det av største betydning å presentere hele sannheten til et internasjonalt publikum, da dette er hva «krigen mot kontanter» egentlig handler om. Global Yes to Cash presenterer en reell løsning for å bevare kontanter gjennom utplassering av et effektivt, organisk økonomisk system, ved hjelp av bærekraftig sølvutveksling og såkalt covesting i et felleskap av små bedrifter og enkeltmennesker. Et legalt sett suverent økonomisk øko-system, uavhengig av det globale fiat-systemet. Okkultistene vil fortsatt kunne presentere sitt digitale system, mens Global YES to CASH tilbyr et alternativ til dem som tror på et bærekraftig kontantsamfunn med reell, målbar verdi for utveksling av varer og tjenester.

Med dette håper vi å ha fått vist deg hvorfor covesting i sølv er så viktig her, og akkurat nå!

Velkommen til Global YES to CASH!

Hans Christian Færden

Hans Christian Færden er grunnlegger av JA til kontanter og driver også nettstedene StateofGlobe.com og StateofGlobe.no.

5 Kommentarer på "Å kjenne sin fiende …er ingen konspirasjon"

 1. Jeg tror ikke at det lar seg gjøre å hindre det kontantløse samfunn eller lage et uavhengig system.

  Bibelen sier: Johannes åpenbaring 13:16-17
  Og det gjør at der blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og træler, et merke i deres høire hånd eller på deres panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn eller tallet for dets navn.

  Konsekvensene av ikke å ta DYRETS MERKE:

  Johannes åpenbaring 13:15
  Og det fikk makt til å gi dyrets billede livsånde, så at dyrets billede endog kunde tale, og gjøre så at alle de som ikke vilde tilbede dyrets billede, skulde DREPES .

 2. Takk til Færden for en modig artikkel!
  Det gjenstår mye arbeid, men folket våkner gradvis opp fra Tornerosesøvnen..!

 3. Selv om du er paranoid betyr ikke det at de ikke er ute etter deg…

  Neida.

  Spennende at det er gått inflasjon i «protesten» vår, er vi automatisk medlemmer av YTC som betalende medlem her?

  • Hans Christian Færden | 19. oktober 2017 at 23:42 | Svar

   Nei, dessverre. Global YES to CASH har ingenting formelt med JA til kontanter å gjøre. Jeg laget bare artiklene som opplysning. Person/privat har jeg engasjert i Global YES to CASH, og den som vil vite mer må gjerne ta kontakt med meg på [email protected]. Jeg elsker tanken på å være med på å bygge et alternativt pengesystem, samt alt vi egentlig ønsker oss i JA til kontanter.

  • Hans Christian Færden | 4. november 2017 at 21:22 | Svar

   Nei, dessverre. Global Yes to Cash er noe annet. Men vi kjemper den samme kampen. Personlig anbefaler jeg deg sterkt å se hva de gjør, og i hvert be om nyhetsbrev. De har planer jeg aldri i mine levedager hadde trodd jeg skulle få se, og er en drøm, i mine øyne. Men de har intet formelt med JA til kontanter å gjøre. Dette er kun mitt personlige syn.

Kommenter

Din e-postadresse blir ikke publisert


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.