Økt pågang fra bankene om hjelp til effektivisering av kontanthåndtering

kontanter

Nokas har den siste tiden merket økt pågang og interesse fra bankene i forhold til hva selskapet kan tilby når banken reduserer antall kontorer, automater og sitt generelle tilbud på kontanthåndtering.

Den siste tiden har vi merket en kraftig økning i henvendelser fra bankene, sier salgsdirektør Tom-Vidar Løkke i Nokas Cash Handling. Vi opplever at kompetansen i bankene for å håndtere egen ATM flåte (minibankflåte) er svært synkende. Her tilbyr vi både løsninger for operasjonell drift samt direkte overtagelse.

Når det gjelder bankenes bedriftskunder, så er Nokas i prosess med flere banker om å tilby kontanthåndtering og verditransport direkte til bankens kunder som erstatning for at bankene tilbyr kassefunksjon, myntrulleveksler eller egne nattsafer.

– Ja, vi er inne i en meget spennende tid og mye av det vi har på tegnebrettet vil bety at vi etter hvert kan gjøre bankene helt overflødige i forhold til kontanter, sier en smilende salgsdirektør. – Etter hvert skal vi også sammen med bankene finne smarte løsninger for å betjene bankenes privatkunder direkte.

Kilde: Økt pågang fra bankene om hjelp til effektivisering av kontanthåndtering | NOKAS

Hans Christian Færden

Hans Christian Færden er grunnlegger av JA til kontanter og driver også nettstedene StateofGlobe.com og StateofGlobe.no.

Latest posts by Hans Christian Færden (see all)

Bli den første til å kommentere: "Økt pågang fra bankene om hjelp til effektivisering av kontanthåndtering"

Kommenter

Din e-postadresse blir ikke publisert


*