Økt pågang fra bankene om hjelp til effektivisering av kontanthåndtering

kontanter

Nokas har den siste tiden merket økt pågang og interesse fra bankene i forhold til hva selskapet kan tilby når banken reduserer antall kontorer, automater og sitt generelle tilbud på kontanthåndtering.

Den siste tiden har vi merket en kraftig økning i henvendelser fra bankene, sier salgsdirektør Tom-Vidar Løkke i Nokas Cash Handling. Vi opplever at kompetansen i bankene for å håndtere egen ATM flåte (minibankflåte) er svært synkende. Her tilbyr vi både løsninger for operasjonell drift samt direkte overtagelse.

Når det gjelder bankenes bedriftskunder, så er Nokas i prosess med flere banker om å tilby kontanthåndtering og verditransport direkte til bankens kunder som erstatning for at bankene tilbyr kassefunksjon, myntrulleveksler eller egne nattsafer.

– Ja, vi er inne i en meget spennende tid og mye av det vi har på tegnebrettet vil bety at vi etter hvert kan gjøre bankene helt overflødige i forhold til kontanter, sier en smilende salgsdirektør. – Etter hvert skal vi også sammen med bankene finne smarte løsninger for å betjene bankenes privatkunder direkte.

Kilde: Økt pågang fra bankene om hjelp til effektivisering av kontanthåndtering | NOKAS

Hans Christian Færden

Hans Christian Færden er grunnlegger av JA til kontanter og driver også nettstedene StateofGlobe.com og StateofGlobe.no.

Bli den første til å kommentere: "Økt pågang fra bankene om hjelp til effektivisering av kontanthåndtering"

Kommenter

Din e-postadresse blir ikke publisert


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.