Redd minibankene! Bli med på Crazy Sunday!

Ja til kontanter Stavanger har nylig hatt et møte, hvor vi bl.a. har drøftet bankenes trend med å flytte flere og flere minibanker inn på kjøpesentrene, samtidig som de legger ned frittstående terminaler. Det krever ikke mye fantasi for å forestille seg at dette gjør det lettere for næringen å innføre et kontantløst uteliv, ettersom utelivet starter når sentrene er stengt.

I fjor konfronterte vi SR bank med denne trenden, hvor vi påpekte det uheldige med å frarøve kunders mulighet til å få tilgang på egne penger i helgene og etter stengetid, da dette ville presse folk over på elektroniske betalingsløsninger på kveldstid og søndager.

Vi bestemte oss derfor å gjøre noe med dette, og innførte derfor Aksjon Crazy Sunday – en oppfordring til alle kontantvenner om å ta ut penger fra deres lokale minibank hver søndag. Økt etterspørsel vil sikre de frittstående minibankterminalenes videre drift. Gi minibankene livet tilbake!

Det er ofte små marginer som avgjør, og registreres det økt interesse og behov for kontanter i helgene, vil i det minste de mest sentrale minibankterminaler skånes.

Så bli med, folkens – Ta ut masse penger i helgene, og især på CRAZY SUNDAY

Hans Christian Færden

Hans Christian Færden er grunnlegger av JA til kontanter og driver også nettstedene StateofGlobe.com og StateofGlobe.no.

1 Kommentar på "Redd minibankene! Bli med på Crazy Sunday!"

  1. God idé! Fram til jeg finner meg en bankforbindelse som ikke skal tjene penger på å gi meg fysisk tilgang til mine egne penger så må jeg stå på sidelinja, men skal prøve å spre tanken så godt jeg kan..

Kommenter

Din e-postadresse blir ikke publisert


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.