Svenske banker vil chippe kundene

Prawny / Pixabay

Swedbank Labs og Handelsbanken Din Ekonomi mener tiden er inne for å la seg chippes som bankkunde, og med det er vi inne i et av de mest skremmende landskap vi kan tenke oss. Kampen mot kontanter går med dette inn i en klart mer alvorlig fase.

Man behøver overhodet ikke å være kristen eller på annet vis tro på noen Gud for å se sammenhengen mellom hva disippelen Johannes for nesten 2000 år siden skrev i Bibelen, om merket man måtte ha for å kunne kjøpe og selge og det som de to svenske bankene nå går offentlig ut med. Vi skal ikke påstå at det er noe endetidstegn eller på annet vis drive med «Bibelopplæring» her. Vi bruker det kun som et eksempel for å understreke alvoret. Bankene tar ikke bare pengene våre, selv kroppen vår skal de få?

Kilde: Svenska banker vill chippa dig – Tidigare hemliga projekt nu offentliga – NewsVoice

Hans Christian Færden

Hans Christian Færden er grunnlegger av JA til kontanter og driver også nettstedene StateofGlobe.com og StateofGlobe.no.

3 Kommentarer på "Svenske banker vil chippe kundene"

  1. Vi burde nok ta historien mer på alvor. Den gjentar seg og de totalitære kreftene har idag bare tatt på seg en annen uniform virker det som. Intensjonene er jo så gode, men «Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner.» Kanskje er det mest skremmende politikernes unnfallenhet?

  2. Synes det virker som en god ide m en chip under huden jeg. Sparer mye tid på å slippe å finne frem lommeboken gjennom et helt liv da.

  3. Erik: flott, da vet «vi» hvor du til enhver tid befinner deg, og vi kan skru av chippen hvis du ikke gjør som vi sier, enten for inngang til diverse steder, utreise eller kjøp av varer/tjenester. Hvis du begynner å bli virkelig obsternasig kan vi skru opp frekvensen for mottakeren din, slik at du vil få helseplager. Men ikke bry deg om disse sanksjonsmulighetene, du virker godtroende, og som du sier, du sparer mye tid på å finne frem lommeboka, og den tiden kunne du helt sikkert brukt på noe mer nyttig, effektiv som du er. Stol på oss, vi vil ditt beste…

Kommenter

Din e-postadresse blir ikke publisert


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.